WAAR KUNNEN WE U MEE HELPEN?

Bekijk hier onze diensten

Met een klein team van specialisten bieden wij ICT oplossingen ten behoeve van kleine en middelgrote ondernemingen. Wij zijn gespecialiseerd in de bouw, het onderhoud en de ondersteuning van informatiesystemen, met name de ERP en logistieke systemen. Verder hebben wij ruime ervaring met aan IT-omgevingen gerelateerde financiële systemen, zoals boekhouding, controle en beheer. In het bijzonder Exact- en Mamut financiële systemen. Gebaseerd op Progress OpenEdge Databases versies 6 – 11
Progress ABL voor Adm1 and Adm2

Vanuit deze locaties leveren wij de volgende diensten:

 Ons werkterrein beslaat o.a.:

Softwarebouw (hoofdzakelijk in Progress OpenEdge), Progress OpenEdge 4GL/ABL ontwikkeling, Database administratie & onderhoud, Helpdesk / Support, PC Service, Onderhoud , ICT Problemen oplossen en Netwerken.
software ontwikkeling
PC en netwerk-service

Partners

vdBIT werkt samen met verschillende leveranciers om voor u de juiste
oplossing te kunnen bouwen / onderhouden / leveren.

Progress Software Corp

Voor wat betreft de bouw van ERP / Logistieke software is daar allereerst Progress Software Corp. Progress is een Amerikaans softwarebedrijf dat de tools voor de bouw van infrastructurele toepassingssoftware ontwikkelt. vdBIT bouwt en onderhoudt haar applicaties veelal op basis van deze tools van Progress Software.

Microsoft

Microsoft ontwikkelt, produceert, licenceert , en ondersteunt een breed scala van producten en diensten voornamelijk gerelateerd aan Windows via haar verschillende product divisies. vdBIT geeft advies over, en levert Microsoft software aan bedrijven en particulieren.

We leveren o.a. ook volgende merken:

Heeft u een vraag over één van onze diensten?

Let’s talk!